Az év utolsó játéknapján a DEAC vendégeként léphettünk pályára. A mérkőzés érdekessége egy testvérpárharc volt, Sági Martin (DEAC) testvérével, Sági Mátéval (ETO) nézhetett farkasszemet a jégen.

Az első játékrészt a hazaiak kezdték jobban, 6 perc elteltével Novotny talált be a győri kapuba egy szép szólómegmozdulást követően. Bár helyzetek akadtak mindkét fél előtt, több találat már nem született a szünet előtt. (1-0)

A második harmadban már úgy tűnt, nem születik gól, de kevesebb mint egy perccel a vége előtt Sági talált be Sági kapujába, ezzel megnyerve a testvérek küzdelmét. (2-0)

Az utolsó harmadban Turcotte tudta növelni a hazaiak előnyét, innen pedig már nem volt visszaút, szépítő találatunkat Nagy Márk szerezte egy szép összjátékot követően. (3-1)

Igazán peches szériával zárjuk ezt az évet, de megyünk tovább, az új évben újult erővel vágunk neki a kihívásoknak!. Hajrá ETO!

DEAC vs UNI GYŐR ETO HC: 3 – 1

Gólszerzők:
Nagy MÁRK (ETO)
Novotny, Sági, Turcotte (DEAC)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

Úgy érzem nagyon nagyot küzdöttünk, visszajöttünk a meccsbe és a harmadik harmadban volt esélyünk. Amikor elkezdtünk úgy igazán arra koncentrálni, hogy már nincs sok hátra és mennünk kell előre, akkor kaptuk a harmadikat, amivel egy kicsit távolabb kerültünk attól, hogy fel tudjunk állni és közelebb kerüljünk hozzájuk. A végén ettől függetlenül nyomtunk, de az utolsó 20 perc kevés volt, az első 40-ben sok volt az emberhátrányunk, sokat dolgoztunk azért, hogy kevés gólon tartsuk őket, ami sikerült is. Megyünk tovább, dolgozunk tovább és próbáljuk a hibákat kiküszöbölni.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a mérkőzés gólösszefoglalója is: