Szeptember 17-én kezdetét vette az Erste Liga, 2 mérkőzésen már túl van csapatunk, hétvégén a DVTK és az FTC vendégeként léphettünk pályára.
Szoros, kiegyenlített mérkőzéseken sajnos nem sikerült a győzelmet kiharcolni, Ladányi Balázs vezetőedző legénysége már sikerre éhesen várja a vasárnapi, hazai bemutatkozást.

Klubunk a Széchenyi István Egyetemet kérte fel stratégiai partnernek, amely egyre fontosabbnak tekinti a sportkapcsolatok erősítését. A sportolókat nemcsak magas színvonalú felsőfokú képzések várják Győrben, hanem ösztöndíjlehetőségek is.

Partnerségünk egyik legújabb (és talán legszebb) bizonyítéka gyönyörű hazai és vendégmezünk, melyen büszkén viselik sportolóink az Egyetem logóját.

Az együttműködést erősítendő az egyetemi hallgatók kedvezményesen látogathatják majd a győri Nemak Jégcsarnokban tartott mérkőzéseket.

Pénteken még vár a fiúkra egy vendégszereplés Dunaújvárosban, majd első hazai Erste Ligás mérkőzésünket a Fehérvári Titánok gárdája ellen játsszuk vasárnap 17:30-kor, a Nemak Jégcsarnokban!

A mérkőzés mindenki számára ingyenesen látogatható (védettségi igazolás, vagy negatív PCR teszt felmutatása szükséges).

Galériánkban az elmúlt két mérkőzés képeiből válogattunk.