Immár második mérkőzésünket játszottuk hazai pályán a Titánok ellen, péntek este a Nemak Jégcsarnokban.

A kezdésünk ismét fergetegesre sikerült, az első harmadban 3 gólos előnyre tettünk szert, átgondolt és pontos játékkal. A második harmadban kiengedtünk a koncentrációból és hagytuk, hogy a vendégcsapat ledolgozza a hátrányát, 3-3-as állással fordultunk az utolsó játékrészre.

A harmadik harmadban ismét az elején mutatott, fegyelmezett játék dominált és sikerült 3 góllal bebiztosítanunk a győzelmet.

UNI GYŐR ETO HC – TITÁNOK: 6 – 3

Gólszerzők:
#4 Szlama Dániel (3), #77 Czakó Barna, #9 Szalma Zsolt, #18 Madácsi Benedek (ETO),
#12 Dézsi Barnabás, #17 Jábor Bendegúz, #66 Reiter Attila (Titánok)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

A mai szoros mérkőzést saját magunknak köszönhetjük, az elején sikerült egy tetemes előnyt kiharcolnunk és úgy érzem, hogy megérdemeltük, megdolgoztunk érte. Utána a második harmadban valahogy elszállt a fejünk és jöttek a kiállítások, jöttek a fegyelmezetlenségek, mind taktikailag, mind fizikailag. Ott felhoztuk az ellenfelet, de szerencsére megtudtunk újulni a harmadik harmadban és úgy játszottunk, ahogy az elsőben kezdtük. Keressük az okát, hogy hogy lehetne ugyanezt a tempót hozni akár – vagy nem is igazából a tempóval volt probléma, hanem az összpontosítással – 60 percen keresztül. Mert ha az egy magyarázat lehetne akkor magunkra vállalnánk, mint edzők, hogyha 40 perc után lefőzzük a kávét, elfogy az energia és nem tudunk lépni, de nem ez történt, hanem pont a középső harmad ment el, de ettől függetlenül a győzelmen, meg a három ponton van a fő hangsúly. Azt itthon tartottuk, úgyhogy megyünk tovább, két nap múlva a következő meccsre készülünk már.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a gólösszefoglaló is: