Utolsó alkalommal találkozott együttesünk a MAC csapatával az alapszakaszban, akiket eddig egyszer sem sikerült szoros mérkőzésre kényszerítenünk.

Sajnos ezen a találkozón sem sikerült felvennünk a MAC ritmusát, rögtön a mérkőzés elején gólt kaptunk (Garát), de az első harmadban több gól nem született. (1-0)

A második játékrészben az egyenlítés reménye is nagyon hamar köddé vált, az első 2 percben 2 gólt is kaptunk (Macaulay, Tóth). Ladányi Balázs időkérése sem tudott segíteni, a harmad további részében még kettő gólt kaptunk (Dansereau, Kreisz), 5-re növelve az újbudai csapat előnyét. (5-0)

A 3. harmadban javult játékunk képe, de ez is csak szépítésre volt elég, 2 kapott gól (Galoha, Schlekmann), 3 tudtunk lőni (Dézsi -2, Madácsi)(7-3)

Nem tudtuk saját játékunkat játszani és kiállításaink magas száma sem segített ezen a mérkőzésen. Fel kell állni és javítani a következő találkozón! Hajrá ETO!

MAC HKB Újbuda vs UNI GYŐR ETO HC: 7 – 3 (EL54)

Gólszerzők:
#15 Dézsi Bence (2), #18 Madácsi Benedek (ETO)
#70 Garát, #4 Macaulay, #61 Tóth, #21 Dansereau, #29 Kreisz, #47 Galoha, #97 Schlekmann (MAC)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

Az első harmadot és a másodikat is „nagyon jól” kezdtük, rögtön az elején gólt kaptunk, sőt a másodikban még utána egy párat. Semmi extra nem történt, csak hoztuk a MAC HKB elleni megszokottat. Olyan érzésem van, mintha be lennénk rottyantva a gatyába. Gratulálok a MAC-nak!

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a mérkőzés gólösszefoglalója is: