Ebben az idényben először játszott csapatunk a Sport Club Csíkszereda legénységével. Kemény küzdelemre volt kilátás, a székely együttes jelenleg 2. a tabellán.

Bár srácainkon az első pillanattól kezdve sem látszott megilletődöttség, a mérkőzést a vendég csapat kezdte jobban, már az első harmad felénél 2 góllal vezettek Becze és Kubat találataival. Ennek ellenére sikerült megtalálnunk az ellenszert és Páterka góljával feljöttünk egy gólra a harmad végére.

A 2. harmadban lehengerlő játékkal és Tóth Bazsi fantasztikus védéseivel megtörtük a Csíkszereda játékát, Bukor és Páterka találataival pedig 1 gólos vezetéssel fordulhattunk az utolsó játékrészre.

A 3. harmadot rögtön kettős emberelőnyben kezdhettük, amit viszont nem sikerült kihasználni és ez később végzetes hibának bizonyult. Kiegyenlített, kemény küzdelem volt végig, szép egyéni akciókkal és nagyszerű védésekkel mindkét oldalon, de Skachkov góljával sikerült döntetlenre hozni a Csíkiaknak a mérkőzést a rendes játékidőben.

A hosszabbítás idegőrlő játékát jobban bírták a vendégek és Péter Balázs góljával beállították a 3:4-es végeredményt.

Nagyon fontos 1 pontot sikerült szereznünk, igazán biztató játékkal. Szép volt fiúk, legközelebb meglesz a győzelem is!

UNI GYŐR ETO HC vs Sport Club Csíkszereda: 3 – 4 (H.U.)

Gólszerzők:
#16 Páterka Bence (2), #34 Bukor Rajmund (ETO),
#20 Becze Tihamér, #13 Kubat Karel, #25 Skachkov Evgenii, #66 Péter Balázs (Csíkszereda)

Revák Zoltán másodedző értékelése:

Nagyon jó mérkőzést játszottunk, megvolt a lehetőségünk a győzelemre, 1 pont sikerült a mai nap, de úgy gondolom, hogy ez egy nagyon értékes 1 pont. A csapatmunka, a kapusteljesítmény, amit letettünk az asztalra, én úgy gondolom, hogy dicséretes. Ma ők voltak a jobbak.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a mérkőzés gólösszefoglalója is: