#98

CSATÁR

Béres Boldizsár

  • Nationality: magyar

  • Date of birth: 2001. 02. 23.

  • Height: 170 cm
  • Weight: 70 kg

Korábbi klubjai:
Drago Skorpiók, UTE

Az első jégre lépésről, az első korcsolyáról, az első botról:
Az első jégre lépésem éppen a Vasas Jégcentrumban volt, amikor apukám elvitt közönségkorira. Sajnos nem sikerült nagyon jól, mert fejre estem. A következő alkalommal kaptam egy sisakot és ez volt úgymond a kezdet, utána már a jégről is alig bírtak lehozni.

A legnagyobb Erste Liga-élményről:
Igaz, hogy ez az első felnőttben kezdett szezonom, de tavaly októberben kaptam egy lehetőséget, hogy kipróbáljam magam a felnőttek közt, ami számomra álomszerűen kezdődött és alakult, hiszen utána fent tudtam ragadni.

A legemlékezetesebb pillanatról?
A Csíkszereda elleni meccs a harmadik mérkőzésem volt az Erste Ligában, és azért lett emlékezetes, mert megszerezte az első gólomat a felnőtt bajnokságban.

A példaképről:
Connor McDavid a példaképem, amit ő csinál, az leírhatatlan. Ráadásul egy eléggé komoly sérülés után tért vissza, és hatalmas akaraterővel újra a legjobb lett.

Arról, hogy mit jelent az igazi csapategység:
Azt, amikor mindenki pozitívan gondolkodik, jóban, rosszban, együtt. Igazából a mi csapatunkat tudom erre példaként felhozni. Mi ilyenek vagyunk.

A szabadidőről, a kikapcsolódásról:
Az Xbox az, ami teljesen ki tud kapcsolni. Amikor van időm a tanulás mellett, akkor játszom, de a barátaimmal eltöltött idő is kikapcsol, megnyugtat.

A meccsnapról:
Mindig ugyanabban a zokniban megyek a meccsekre, és ha van lehetőségem, akkor egy fél óra alvást beiktatok előtte, az mindig fontos számomra.

Az idei szezon személyes céljairól:
Mindenben szeretnék fejlődni, hiszen egy fiatal játékos vagyok, nagyon sokat kell még erősödnöm, a jégen pedig az erősségeimet kell fejlesztenem, hogy még jobban tudjam érvényesíteni azokat.

Arról, miért jöjjenek meccsre a szurkolók:
Mert nagyon jó kis meccseket fognak látni. Egy pörgős ETO-t, amelyik a végsőkig küzd azért, hogy megszerezze a három pontot.

A tanulásról:
Jelenleg végzős vagyok a gimiben, és egy jó érettségi után az edzői pálya a cél.

teljes csapat