#88

CSATÁR

Turbucz Martin

  • Nationality: magyar

  • Date of birth: 1994. 10 .18.

  • Height: 190 cm
  • Weight: 88 kg

Korábbi klubja:
UTE

Az első korcsolyáról, az első botról, az első jégre lépésről:
Az első korcsolyámra nem emlékszem, de az első ütőm egy fekete fa Easton volt, és még meg is van, a szüleimtől kaptam. Először a Pólus Centerben léptem jégre, Miki bácsinál.

A legnagyobb Erste Liga-élményről:
Az előző szezonban szerzett győztes gólom a hosszabbításban, a DEAC ellen.

A legemlékezetesebb meccsről:
A legemlékezetesebb meccsem, amikor január elsején játszottunk egy UTE–FTC derbit, és 5-1-re vezetett a Fradi, de a 6-6-os állásnál én lőttem be a győztes gólt.

A példaképekről:
A példaképeim Wayne Gretzky és Patrick Kane, mindkettő zseniális játékos és sok mindent lehet/lehetett tőlük tanulni. Rajtuk kívül nagypapám, aki kiskoromtól kezdve hordott az edzésekre és minden meccsemet végig szurkolta. Mindig csak előre tekintsek és adjam ki magamból a maximumot – erre tanított.

A legmeghatározóbb könyvélményről:
Agatha Christie Gyilkosság az Orient Expresszen című könyvét két éve olvastam el és annyira magával ragadott az írónő munkája, hogy azóta egy tucatnyi könyvét olvastam már és nem tudok bennük csalódni. Azért ajánlanám másoknak, hogy olvassák el, mert olyan könyv, amit nem lehet letenni, végig fenntartja a figyelmet. Egy oldala sem unalmas és összehasonlíthatatlan a filmmel, ami a könyv alapján készült.

Az igazi csapategységről:
Az igazán jó csapat olyan, mint egy nagy család, mindent tudunk a másikról és tűzbe mennénk egymásért a jégen és azon kívül is.

A legfőbb célokról:
Szeretnék meghatározó játékos lenni a ligában és kipróbálni magam külföldön.

A meccsnapról:
Reggeli, edzés, ebéd, kis pihenés, kikapcsolódás, készülés a mérkőzésre, uzsonna, indulás, meccs!

Arról, miben szeretne fejlődni ebben a szezonban:
Szeretnék magabiztosabb lenni, a speciális játékokban fejlődni. Illetve szeretném minél több ponttal segíteni a csapatot, hogy elérjük a céljainkat.

Arról, miért jöjjön ki egy hokibarát az ETO meccseire:
Mert pörgős, izgalmas mérkőzést láthatnak majd, és minden mérkőzésünkön 100%-ot fogunk nyújtani.

A tanulásról:
Befejeztem az ELTE-n a sportmenedzser szakot és van egy B-s edzői képesítésem is. Egyelőre még csak a jégkorong van jelen az életemben, amikor majd befejezem a pályafutásomat, el fogok gondolkozni azon, merre tovább, de edzőként szívesen kipróbálnám már magam.

teljes csapat