Vasárnap este először találkozott a szezonban az UTE együttesével csapatunk, ráadásul a hazai pálya előnyére sem számíthattunk. Egy nehéz és letaglózó mérkőzés után (ETO vs MAC) kellett felállniuk a fiúknak és újult erőbedobással kilépni a jégre.

Ez szerencsére sikerült, a mérkőzés első percétől kezdődően teljesen más képe volt játékunknak, mint az előző meccsen. Nyomás alá tudtuk helyezni az UTE kapuját, de az első harmadban nem született gól egyik részről sem. (0-0)

A második harmadban sikerült az UTE-nak kihasználnia emberelőnyös helyzetét és megszereznie a vezetést Just találatával, de hamar jött a győri válasz, Bödök góljával egyenlítettünk a 30. percben. (1-1)

A 3. harmad is kiegyenlített játékot hozott, már úgy tűnt, a hosszabbítás következik, mikor kevesebb mint egy perccel a rendes játékidő vége előtt Kiss lövése megpattant Sági hasán, majd onnan a kapufát is érintve becsorgott a győri háálóba. (2-1)

Szoros mérkőzés volt, biztató játékkal. Hajrá ETO!

UTE vs UNI GYŐR ETO HC: 2 – 1 (EL107)

Gólszerzők:
#32 Bödök Bence (ETO)
#73 Just, #81 Kiss (UTE)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

Azzal maximálisa elégedett vagyok, ahogy a két nappal ezelőtt mutatott játékhoz képest ma játszottunk. Sajnos nem tudjuk átlépni az árnyékunkat, a szoros meccseinket képtelenek vagyunk megnyerni. Jól kezdtünk, nyomás alatt tartottuk az Újpestet az első harmadban, aztán abban a harmadban és a második játékrészben is összeszedtünk egy csomó kiállítást, ami megfogta a lendületünket, és óriási önbizalmat adott az ellenfélnek, rengeteg lövést eresztettek meg a kapunkra. Nagyon sajnálom, hogy a végén legalább egy döntetlenre nem tudtuk menteni a meccset, gratulálok az Újpestnek a három ponthoz.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a mérkőzés gólösszefoglalója is: