Több mint 2 hetes pihenő után léphettek pályára a fiúk, hazai pályán fogadtuk a DVTK együttesét.

Az első játékrész mindkét fél részéről tapogatózással telt, de fél perccel a vége előtt Szalma Zsolt révén sikerült a vendégek hálójába juttatni a korongot egy kaotikus – videóbírót is igénylő – szituáció után. (1-0)

A második harmadra a DVTK jött ki nagyobb elszántsággal, 10 percen belül 2 gólt is szereztek Ritó és Galajda által, átvéve a vezetést. Erre Vas Márk gyönyörű – szinte félpályáról elengedett – bombájával tudtunk válaszolni, de egy védelmi hibának köszönhetően másfél perccel a szünet előtt Galanisz talált be a vendégektől, ismét vezetést szerezve. (2-3)

Az utolsó harmadban felpörögtek a fiúk, aminek meg is lett az eredménye, egy fantasztikus összjáték után Madácsi Beni szerezte meg a győri egyenlítést. Sajnos a válaszra sem kellett sokat várni, egy kontratámadás után Kiss lőtte be a győztes találatot. A végén üres kapus felállással is próbálkoztunk, de nem sikerült módosítani az eredményen. (3-4)

Szoros, a végéig izgalmas mérkőzést láthattunk, de a jeget nem sikerült megtörni . Hajrá ETO!

UNI GYŐR ETO HC vs DVTK Jegesmedvék: 3 – 4 (EL134)

Gólszerzők:
#9 Szalma Zsolt, #20 Vas Márk, #18 Madácsi Benedek (ETO)
#19 Ritó, #94 Galajda, #8 Galanisz, #7 Kiss (DVTK)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

Az első két harmadban nem hoztuk azt a tempót, amit szerettünk volna, talán sok volt a 20 nap meccs nélkül. Utána a 3. harmadban egész jól ment, de minden gólunkra volt egy válasz és a végén nem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe. Eddig az volt a problémánk, hogy 1 gólnál az utóbbi jópár meccsen nem tudtunk többet lőni, ma többet sikerült, viszont az ellenfelet nem tudtuk kevesebben tartani. A gyilkos ösztönt belénk kell varázsolni, mert anélkül nem fog menni és egyetlen dologban kell javulnunk: tökösebbnek kell lennünk. Ma sokat tettünk, hogy kijöjjünk a gödörből, de nem 60 percen át és annál kevesebb sosem elég.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből és megtekinthető a mérkőzés gólösszefoglalója is: