Rendhagyó helyszínen, Zalaegerszegen, az Erste Liga Matiné keretében játszotta csapatunk legutóbbi mérkőzését a Fehérvári Titánok ellen.

A szezonban immár 3. meccsét játszotta egymás ellen a két csapat, így volt már tapasztalatunk az ellenfél gyengéi és erősségei tekintetében is.

A Titánok kezdte jobban a mérkőzést, Parragi Dániel góljával megszerezték a vezetést, de 1 percen belül érkezett is a zöld-fehér válasz, Szalma Zsolt góljával egyenlítettünk az első harmadban. A második játékrészben nem találta az ellenfél a megoldást játékunkra, Szlama, Bödök és Schmál góljaival meggyőző fölényt alakítottunk ki a pályán. A harmadik harmadban Schmál Kristóf újabb találatával biztosítottuk be a végeredményt.

Szép volt fiúk!

Titánok – UNI GYŐR ETO HC: 1 – 5

Gólszerzők:
#9 Szalma Zsolt, #47 Szlama Dániel, #32 Bödök Bence, #49 Schmál Kristóf (2) (ETO),
#83 Parragi Dániel (Titánok)

Ladányi Balázs vezetőedző értékelése:

Elégedettek lehetünk a mai teljesítménnyel. Ahogy mentünk bele a meccsbe, egyre jobbak lettünk. Adtunk három emberelőnyt az elején az ellenfélnek, de utána nem hagytuk magunkat. Látszott a testjátékunkon, hogy ehhez a pálya mérethez vagyunk szokva és próbáltunk élni is vele. Nehezebbek vagyunk összességében vagy 20 kilóval, de a Titánok fiatalok, nem adták könnyen a bőrüket. Reméltem, hogy nem állunk le a 40. perc után, mint otthon az első 20 után. Végre egy olyan győzelem volt, aminek belül is tudtunk örülni.

Galériánkban válogattunk a meccs legjobb képeiből: