Sikeres partneri megállapodást kötöttünk Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójával, a BioTechUSA-val!

Mint minden sportágban, a hokiban is elengedhetetlen a precízen összeállított, sportcélokhoz igazított étrend kialakítása. A megállapodás keretében, a BioTechUSA nemcsak magas minőségű termékeivel, hanem szakértői segítséggel, sporttáplálkozással kapcsolatos edukációval is támogatja játékosainkat a jövőben.

“Vállalatunk több mint két évtizede azon dolgozik, hogy termékeinkkel és szakértelmünkkel minél több embert segítsünk az életmódváltásban és abban, hogy teljesebb életet éljenekmondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Megtiszteltetés számunkra, ha a mozgást, az aktív életmódot olyan sikeres csapattal karöltve népszerűsíthetjük, mint a Győri ETO Hockey Club! Szakértőink segítségével nagy hangsúlyt fektetünk a sporttáplálkozással kapcsolatos edukációs tevékenységekre is, így külön öröm számunkra, hogy a Sportegyesület utánpótlás nevelését is szakértői tanácsokkal támogathatjuk! Biztos vagyok benne, hogy partneri kapcsolatunk folyamatosan erősödni fog, és számos sikert érünk el közösen a jövőben!”

Örömteli, hogy olyan komoly szakmai partnerrel bővült együttműködő partnereink köre, mint a BioTechUSA. A széleskörű együttműködésünk az utánpótlástól egészen a felnőtt csapatunkig azt a célt szolgálja, hogy játékosaink még sikeresebbek legyenek a jövőben.” – tette hozzá Nagy Ákos a Győri ETO HC klubmenedzsere.